søndag 7. november 2010

Bienvenidos a Peru

..og lokaltid er 20.10... nei nei.. helt feil.. klokka er 02.10, og vi har vært paa reisefot i 23 timer! Men.. hvem er han lille karen med solbriller og et norsk flagg.. Ernesto! :)) Vaare allierte i Lima har sendt en privat sjaaför for aa hente oss. Etter en kort kjöretur var vi hjemme hos Gro og Kjetil som tok oss hjertelig imot. Nyoppredd seng var akkurat det vi trengte - vi sovnet umiddelbart.

Oppholdet i Lima er vel ikke heelt representativt for en backpacker i Sor Amerika - bagelfrokost, Starbucks kaffe, privat sjaaför og en seng i byens fineste strök. Rut ble saa omtaaket av den plutselige luksusen at hun et öyeblikk trodde vi var i Europa! Alle kan ta feil ;)..

Vi hadde to fine dager i Lima med sightseeing og god mat (peruansk mat er virkelig aa anbefale). Tusen takk, Gro og Kjetil! :)


Barranco i Lima

Vi er idylliske Cusco i skrivende stund og inka trail til Machu Picchu venter paa oss i morgen. Spent paa hvordan det skal gaa med hoyden. Kryss fingre og tær for oss :).

2 kommentarer:

  1. Hei jenter godt å høre at dere har kommet vel frem. Ingenting i veien for litt luksus etter en lang reise. Kjære Rut gratulerer med dagen. Hilsen Kirsten og teamet.
    PS. Her er det minus 2,5 grader og kald vind... Helt 'deilig'

    PS2. Det er Kirsten som ikke ha facebook eller googlekonto. Derfor hjelper den lille spanjolen :-p

    SvarSlett
  2. Tusen takk, Kirsten og resten av Academy!:)) Dagen ble feiret med bursdagssang og gaver til frokost, Dead Woman´s pass på 4215 til lunsj og sangria til kvelds! ;) Rut

    SvarSlett